135 "Super Deluxe Elektrische Gemotoriseerde Projectiescherm, Cinemawhite glasvezel met RF IR afstandsbedieningen, 12 v trigger en controles

Nieuw

€667.16

Op voorraad

Tags: Goedkoop 135 "Super Deluxe Elektrische Gemotoriseerde Projectiescherm, Cinemawhite glasvezel met RF IR afstandsbedieningen, 12 v trigger en controles, Hoge Kwaliteit 135 "Super Deluxe Elektrische Gemotoriseerde Projectiescherm, Cinemawhite glasvezel met RF IR afstandsbedieningen, 12 v trigger en controles, Chinese Projectie Schermen Leveranciers.


Expert XL Elektrische gemotoriseerde projectiescherm is de eliteline projectiescherm, die levert geweldig prestaties met een elegante, aantrekkelijk uiterlijk. het de perfecte keuze voor hoge kwaliteit corporate en entertainment toepassingen.
SLEUTEL KENMERKEN
-naam Product: Expert XL Elektrische Scherm
-diagonaal: 135 ''
-formaat: 4:3 Video Formaat
-weergavegebied: 81 " x 108 "
-elegante geëxtrudeerd aluminium behuizing
-scherm materiaal: Glasvezel wit met 1.1 gain
-hoge dichtheid rubber bieden betrouwbare ondersteuning met ultieme schokabsorptie minimaliseren operationele lawaai.
-totale controle oplossing voor RF, IR, 12 V trigger en programmeerbare afstandsbediening.
-verstelbare montagebeugels voor eenvoudige installatie
TECHNISCHE GEGEVENS
TOTALE CONTROLE
INSTALLATIE METHODE
een: Plafond Montage
B: Wandmontage
losschroeven de " Ι " beam en schuif het uit de Aluminium behuizing. Detach de " L " vorm mount van de behuizing. Align en boor de L-mounts op de plafond/muur. aanbevolen afstand van " A " is rond 1/3 van de totale lengte van de behuizing. Hang de behuizing op de achterkant-haak van de L-mount. schuif de " Ι " beam terug tot midden positie van de L-mount en het vast met de gereedschap schroeven verstrekt.
PRODUCT DETAILS
PAKKET
PRODUCTIEPROCES
NA VERKOOP
1. Als het item defect wanneer het komen op uw provincie, u 7 dagen de datum van ontvangst te ruilen voor een nieuwe of krijgen compensatie, maar we betalen eenrichtingsverkeer verzending vracht van China naar uw land. voordat het terug, pls laat ons weten eerste. ook gelieve bieden geldig bewijs van de kwaliteit probleem. 2. Als je echt niet van het product zodra u het, u kan terugsturen naar ons met volledige originele verpakking, en we gewoon betalen u de kosten item (let: inclusief de vracht). u 3 dagen de datum van ontvangst om het terug. 3. De garantie is niet beschikbaar zodra de items zijn beschadigd door onjuist gebruik. 4. gelieve het pakket zorgvuldig bij ontvangst, als u de pakket beschadigd is of het apparaat is gebroken, pls weigeren te ondertekenen het pakket en contact ons onmiddellijk.
CERTIFICERINGEN

Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 20.0kg (44.09lb.)
Afmeting Pakket 320cm x 18cm x 17cm (125.98in x 7.09in x 6.69in)
Merknaam VISUALAPEX
Materiaal Matte Witte Stof Fiber Glas
Modelnummer E8081108
Draagbaar Nee
Formaat 4
Schermtype Screen Wall

Schrijf uw recensie

135 "Super Deluxe Elektrische Gemotoriseerde Projectiescherm, Cinemawhite glasvezel met RF IR afstandsbedieningen, 12 v trigger en controles

135 "Super Deluxe Elektrische Gemotoriseerde Projectiescherm, Cinemawhite glasvezel met RF IR afstandsbedieningen, 12 v trigger en controles

Expert XL Elektrische gemotoriseerde projectiescherm is de eliteline projectiescherm, die levert geweldig prestaties met een elegante, aantrekkelijk uiterlijk. het de perfecte keuze voor hoge kwaliteit corporate en entertainment toepassingen. SLEUTEL KENMERKEN -naam Product: Expert XL Elektrische Scherm -diagonaal:

Gerelateerde producten

Product is succesvol toegevoegd aan de productvergelijking!